Menu
To the Dutch website....
Peter Hoogerhuis

Peter Hoogerhuis


  • Philips
  • Operations Manager Factory Best
  • AM volume production: More than just printing!

SUMMARY :

Je krijgt inzicht in het opzetten en verder uitbreiden van AM productie met de daarbijhorende learning curve. Wat zijn de belangrijkste overwegingen en factoren om rekening mee te houden, hoe krijg ik het voor elkaar en wat kan ik leren van anderen?

Aan het einde zullen hands-on tips en oplossingen je op weg helpen om de stap te maken.ABOUT :

Na mijn studie Werktuigbouwkunde ‘system engineering’ aan de TU in Eindhoven, ben ik gestart als industrial engineer voor Philips Display Components (beeldbuizen), waar ik verbeterprojecten heb uitgevoerd in fabrieken wereldwijd. Vanaf dat moment ben ik enthousiast geworden over de Operations omgeving en wilde hierin graag gaan leidinggeven. Ik heb deze kans gegrepen bij Philips Lighting Roosendaal, waar onder mijn leiding miljoenen spaarlampen en tl-buizen van de lijnen zijn gekomen, waarbij teamwork en continuous improvement de succesfactoren zijn geweest.

Inmiddels 6 jaar geleden ben ik naar Philips Healthcare gekomen om als Operations manager zowel de productie en reparatie van medische componenten, het refurbishen van medische systemen als de ramp-up van 3D printen in wolfraam voor CT-grids te leiden.

De business developement en AM productie van precisie wolfraam CT grids, zoals binnen Philips / Dunlee plaatsvindt, is wereldwijd een uniek proces, in grote volumes, met een pracht applicatie.

https://www.dunlee.com/a-w/3d-metal-printing.html

Register Now!